IMPRESSUM

Upravljavec spletne strani je Partio GmbH & Co. KG

Družbenik z neomejeno odgovornostjo za Partio GmbH & Co. KG: Partex Global GmbH, HRB 186168 B, okrajno sodišče Berlin (Charlottenburg); Poslovodja Partex Global GmbH: Andreas Beraz
Poslovni register: HRA 46240 B
Okrajno sodišče Berlin (Charlottenburg)
ID-št. za prometni davek: DE281524963
Sedež podjetja:
Partio GmbH & Co. KG
Gontardstraße 11
10178
Berlin
Tyskland
Telefonska številka: 493022026995
E-pošta: [email protected]
Spletna stran: www.rezervniavtodeli24.si

Ponudnik izdelkov in izključni pogodbeni partner pri nakupu je AUTODOC AG

Upravni odbor: Christian Gisy (Vorsitzender des Vorstands),
Bert Althaus (CFO), Dmitri Zadorojnii (CTO)
Predsednik nadzornega odbora: Alexei Kletenkov
Poslovni register: HRB 233377 B
Okrajno sodišče Berlin (Charlottenburg)
ID-št. za prometni davek: DE281524963
Sedež podjetja:
AUTODOC AG
Josef-Orlopp-Straße 55
10365
Berlin
Tyskland
Telefonska številka: 493022026997
Faks: +49 30 208 478 250
E-pošta:: [email protected]
Spletna stran: www.autodoc.si

Informacija o spletnem reševanju sporov

Za spletno reševanje sporov nudi Evropska komisija platformo, ki jo najdete pod povezavo https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Naše podjetje načeloma ni pripravljeno in ni dolžno sodelovati v postopku reševanja sporov pred arbitražnim odborom za pritožbe potrošnikov.

Izključitev odgovornosti

Sklici in povezave

Pri neposrednih ali posrednih sklicevanjih na tuje spletne strani („Hyperlinks“), ki so izven področja odgovornosti avtorja, bi odgovornost začela veljati izključno v primeru, če avtor pozna vsebine in bi bilo zanj tehnično mogoče in dopustno uporabo preprečiti v primeru nezakonitih vsebin. Avtor s tem izrecno izjavlja, da v času postavitve povezave na povezanih straneh ni bilo mogoče zaznati nezakonitih vsebin. Na aktualno in prihodnjo zasnovo, vsebine ali avtorstvo povezanih strani avtor nima nikakršnega vpliva. Zato se s tem izrecno distancira od vseh vsebin vseh povezanih strani, ki so bile spremenjene po postavitvi povezave. Ta trditev velja za vse postavljene povezave in sklice znotraj lastne spletne ponudbe, kot tudi za zunanje zapise v knjigah gostov, diskusijskih forumih in poštnih seznamih, ki jih je namestil avtor. Za nezakonite, nepravilne ali nepopolne vsebine in še posebej za škodo, ki nastane zaradi uporabe ali neuporabe takšnih ponujenih informacij, je odgovoren samo ponudnik strani, ki je predmet napotitve, in ne tisti, ki preko povezav napoti na zadevno objavo.

Avtorsko pravo in pravo blagovnih znamk

Avtor si prizadeva upoštevati avtorske pravice uporabljenih grafik, zvočnih dokumentov, video sekvenc in besedil v vseh publikacijah, uporabljati grafike, zvočne dokumente, video sekvence in besedila, ki jih je ustvaril sam, ali uporabljati grafike, zvočne dokumente, video sekvence in besedila brez licence. Za vse znamke in blagovne znamke, ki so omenjene znotraj spletne ponudbe in so morebiti zaščitene s strani tretjih oseb, brez omejitev veljajo določbe veljavnega prava blagovnih znamk in lastninske pravice zadevnih registriranih lastnikov. Zgolj zaradi omembe ni mogoče sklepati, da blagovna znamka ni zaščitena s pravicami tretjih oseb! Avtorsko pravico za objavljene predmete, ki jih je ustvaril avtor sam, ima izključno avtor strani. Razmnoževanje ali uporaba takšnih grafik, zvočnih dokumentov, video sekvenc in besedil v drugih elektronskih ali tiskanih publikacijah brez izrecnega soglasja avtorja ni dovoljena.

Pravni učinek te izključitve odgovornosti

To izključitev odgovornosti je potrebno obravnavati kot del spletne ponudbe, preko katere ste bili napoteni na to spletno stran. V kolikor deli ali posamezne formulacije tega besedila ne, več ne ali popolnoma ne ustrezajo veljavnemu pravnemu položaju, to ne vpliva na vsebino ali veljavnost ostalih delov dokumenta.


  • PayPal
  • Bančno nakazilo
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express